Spædbarnsterapi til voksne

“For at kunne handle til gavn for os selv må vi først og fremmest vide, hvem vi er.”

Spædbarnsterapi som voksen

Det påvirker os på en ganske særlig måde, når vi rammes af en traumatisk oplevelse eller ikke får vores grundlæggende behov tilgodeset i vores tre første leveår. Når et lille barn traumatiseres, binder det energi i kroppen og udenfor barnets bevidsthed. Traumet kommer til at lægge en begrænsning i barnet og senere den voksne.

Det kan forhindre os i at udvikle os med al vores energi, og vi risikerer at miste fodfæste i livet. Spædbarnsterapien gør det muligt at sætte ord på traumer, på kontaktbrud og på savn oplevet i vores første leveår.

Hvordan foregår spædbarnsterapi til voksne?

Spædbarnsterapi vil indgå i et terapeutisk forløb, hvor jeg sammen med en eller begge dine forældre afdækker din historie. Hvis du ikke har dine forældre, vil vi i stedet sammen afdække din historie kronologisk og bedst muligt erindret af dig.

​Herefter vil jeg udarbejde en spædbarnsterapi til dig, hvor din historie bliver givet til dig i præcise og korte sætninger. Sådan som det var og sådan som jeg, med min terapeutiske tilgang, forestiller mig, at du har følt og oplevet det. Typisk over én til to terapier.​

Det får du med dig

Traumet vil fra at have været uerkendt fremover være en identificeret del af dit liv. Det vil hjælpe dig til at genfinde dine ressourcer, og du vil i højere grad kunne handle i overensstemmelse med den, du er.

Overvej også individuel terapi

Jeg tilbyder også individuel samtaleterapi i Odder. Ring eller skriv endelig ved spørgsmål.

Kontakt mig endelig

Du må altid kontakte mig med spørgsmål du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig.