Familieterapi og familierådgivning

“Konflikter er vækst, som forsøger at bryde igennem. Lige der, hvor det er aller sværest, ligger muligheden for at vokse. Det er bare ikke altid, at det lykkes af sig selv.”

Familierådgivning og familieterapi

Rådgivning

Familierådgivning er til jer som forældre, der oplever at samspillet i familien er blevet for svært, og hvor der er problematikker, som ikke bliver løst på trods af jeres indsats. Det kan være, at I oplever, at én eller flere i familien har det svært eller, at der er tilbagevendende konflikter.

I familierådgivningen har jeg fokus på den anerkendende dialog, og jeg tager udgangspunkt i, at alle mennesker – børn som voksne – har et stort ønske om at være i god og kærlig kontakt med hinanden.

​At blive forældre og at skabe sin egen familie betyder, at vi betræder den vej der på samme tid rummer både de største glæder og de største sorger. Forældreskab er for de fleste af os fuldbyrdelsen af en drøm – et mål i livet og med livet – og at lykkes i det føles uendeligt godt og tilsvarende svært, når vi oplever ikke at lykkes i det.​

Terapi

​​Familieterapi har fokus på dig i familien. Som forældre kan vi nemt komme i konflikt med på den ene side vores forestilling om, hvordan vi vil være som mor eller far og på den anden side, hvordan vi formår at være det. Det medfører ofte, at vi føler os utilstrækkelige og kede af det og måske også føler skyld, skam eller magtesløshed.

​Jeg tilbyder et trygt rum, hvor I vil få et overblik over situationen i jeres familie. Jeg har fokus på den enkeltes ressourcer, og jeg medvirker til, at I får en bedre forståelse af jer selv og af hinanden. Målet er, at I finder nye hensigtsmæssige måder at handle på, der rummer plads til jer hver især.

​Som en del af terapien kan der i visse situationer med fordel inddrages spædbarnsterapi.​

Kontakt mig endelig

Du må altid kontakte mig med spørgsmål du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig.