Om parterapi

“Konflikter er vækst, som forsøger at bryde igennem. Lige der, hvor det er aller sværest, ligger muligheden for at vokse. Det er bare ikke altid, at det lykkes af sig selv.”

Parterapi hos Op-vækst

Parterapi kan være en hjælp i mange parforhold, til at fastholde eller genskabe det liv og den glæde og nærhed, som kendetegner et godt og varmt forhold. ​Parforholdet har stor betydning for, hvordan vi trives og et godt parforhold kommer ikke af sig selv. Der skal arbejdes for at bevare og udvikle det.

​Parterapi er til jer, der ønsker at udvikle jeres parforhold i en positiv retning, og som måske har brug for at forandre en fastlåst situation i forholdet. Det er også til jer, der oplever, at jeres parforhold er i krise, og hvor I har brug for hjælp til at reparere kontakten med hinanden.

Det er min erfaring, at når vi føler os trygge, så ønsker vi også at lægge paraderne og at nå hinanden – også på de for os selv så sårbare steder.

En vellykket parterapi vil give jer mulighed for at opdage, hvad det er, der står i vejen for den gode kontakt. Den kan hjælpe jer med at forstå hinanden bedre og at sætte en positiv proces i gang.
Min funktion i terapien vil være, at give jer plads og tryghed i samtalen og at guide jer igennem til forståelse, anerkendelse og kontakt imellem jer.

​Ring eller skriv gerne ved spørgsmål. Jeg er beliggende i Odder.​

Kontakt mig endelig

Du må altid kontakte mig med spørgsmål du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig.