Om individuel terapi

“Fra fosterlivet til vi skal herfra, sætter vores relationer og følelsesudviklinger med andre spor i krop og psyke. Spor, som har indvirkning på vores adfærd og evne til kontakt og livsudfoldelse.”

Individuel terapi hos Op-vækst

Individuel terapi er til dig, som har et ønske om personlig udvikling og til dig, der oplever at være i krise – eller har været det .

Vores liv udvikler sig ikke altid, som vi ønsker det – måske du nu mærker, at det svære overvælder dig, og at du har modet og viljen til at række ud.

Livsfaser og livsovergange, som uddannelse, forældreskab, skilsmisse, arbejdstab, overgangsalder, pensionering, fysisk og psykisk sygdom og død, kan medføre krise på både det ydre og det indre plan.

I terapien vil du opleve at blive mødt af mig med respekt og omsorg, og hvor det er i det kontaktfulde nærvær, at vi i fællesskab belyser, hvordan det er at være dig her og nu.

I kontakten har jeg fokus på at skabe positive forandringer for dig båret af dine ressourcer.

Terapien vil på en respektfuld og nænsom måde medvirke til, at du øger bevidstheden om dig og dine reaktionsmønstre.

Vi vil sammen være undersøgende på, hvor du ønsker forandringer. Ud fra dette vil vi finde måder for dig at handle på, som favner hele dig og din livssituation. Du vil opleve at blive set i, hvorfor noget kan være svært for netop dig, og du vil opleve, at jeg har din ryg til at træde nye stier og veje.

Jeg tilbyder altid en uforpligtende og gratis første gang, fordi det er vigtigt for mig, at du oplever relevans, og at du mærker ro og tryghed i et forløb hos mig – uanset om det vil være af kortere eller længere varighed.

Som en del af terapien kan der i visse situationer med fordel inddrages
spædbarnsterapi.​

Kontakt mig endelig

Du må altid kontakte mig med spørgsmål du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig.