Supervision

“Fra fosterlivet til dødsøjeblikket afsætter vores livs relationer og følelsesudviklinger med andre mennesker spor i krop og psyke. Spor, som har indvirkning på vores adfærd og evne til kontakt og fri livsudfoldelse.”

Supervision hos Op-vækst

Jeg tilbyder supervision i trygge rammer til først og fremmest plejefamilier – men også til andre faggrupper, som ligeledes arbejder med mennesker. Supervisionen giver mulighed for at vende problematikker som synes sårbare for dig, og også at skabe overblik og hensigtsmæssige løsninger i dit arbejde.

At tage vare på en andens fysiske og følelsesmæssige udvikling er et stort ansvar. Det kræver personligt overskud, psykologisk indsigt og pædagogiske værktøjer at arbejde med mennesker, der har det svært.

​​I udførelsen af arbejdet bliver du hele tiden udfordret på din personlighed og dine personlige kompetencer.​ Det kan have den konsekvens, at du ind imellem vil føle dig utilstrækkelig og magtesløs. En sårbar situation, som både kan have konsekvenser for udførelsen af dit arbejde og for din oplevelse af dit værd som fagperson.

​Med supervisionen vil du blive bevidst om dine kompetencer og de personlige og faglige udfordringer, som dit arbejde er fyldt af. Den sikrer, at din arbejdsglæde og din faglige stolthed og udvikling er i fokus.​

Kontakt mig endelig

Du må altid kontakte mig med spørgsmål du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig.