Om mig

”Min vision er at sætte dig i stand til at finde dit mod til at hvile i din væren og til at finde friheden til at være den, du er – inderst inde.”​​

Line Bromer Jensen

Som organisk psykoterapeut tager jeg udgangspunkt i, at vi mennesker er en psykisk og kropslig helhed.

Jeg tager afsæt i, at det er i det kontaktfulde og levende samvær imellem os, at det helende i det terapeutiske rum bliver muligt.

Siden 2010 har jeg haft min egen praksis, hvor jeg har givet terapi til børn, unge og voksne – alene, som par eller familie.​

Som supplement til mine uddannelser bygger min faglighed på mine erfaringer som familieplejer, som pædagogisk og terapeutisk medarbejder med sårbare unge og som kontaktperson.

For at jeg til enhver tid bevarer mennesket og fagligheden i fokus i mit arbejde, modtager jeg løbende supervision.

Mine faglige referencer i terapien afspejler den “klassiske” udviklingspsykologi, den neuroaffektive udviklingspsykologi samt tilknytningsteoretisk-, neurolingvistisk- og kropslig holistisk tilgang.

Jeg er uddannet og eksamineret:

Du må altid ringe eller skrive til mig ved spørgsmål. Min terapi er beliggende i Odder med gåafstand til bus og letbane.

Kontakt mig endelig

Du må altid kontakte mig med spørgsmål du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig.